Trading Navigator Methode: uitgebreide uitleg & GRATIS training! (2024)

  • Bekijk grotere afbeelding

‘Zomaar’ wat beleggen, is meestal niet de juiste insteek voor het behalen van een hoog rendement. Dat biedt immers weinig houvast en is natuurlijk geen ‘strategie’ te noemen. Gelukkig zijn er ook duidelijke beleggingsmethodes en -strategieën die wél houvast bieden. Zo is de Trading Navigator een bekende methode. Dit systeem is ontwikkeld door Harm van Wijk en maakt beleggen een stuk makkelijker én winstgevender. Althans, dat zijn de beloftes. Maar wat houdt die Trading Navigator Methode nu precies in en wat vinden wij van de software? Dat bespreken we in deze blog met de nodige uitleg.

Wie is Harm van Wijk?

Harm van Wijk is alles behalve een onbekende in de beleggingswereld. Zo is hij te gast geweest bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, RTL Business Class en diverse andere radio- en tv-programma’s. Daarnaast is hij betrokken geweest bij onder andere SNS FundCoach, DFT.nl en BinckBank. Intussen helpt Harm particuliere beleggers al tientallen jaren bij het beleggen. Niet alleen met zijn boek overigens, maar ook met bijvoorbeeld zijn platforms, cursussen en community. Oftewel, een betrouwbare, bewezen belegger die bovendien een erg mooie cursus met software heeft ontwikkeld: de Trading Navigator Methode.

Wat is de Trading Navigator?

Maar wat houdt die Trading Navigator nu precies in? Het gaat hierbij om een 6-weekse training inclusief de Trading Navigator software.

Cursus

De Trading Navigator cursus is inclusief video’s, samenvattingen, checklists en nog veel meer. Onderscheidend hierbij is dat er veel voorbeelden gebruikt worden en dat ook de implementatie stap-voor-stap wordt uitgelegd. Iedere week staat in het teken van een specifiek onderwerp: van bewezen aandelen- en optiestrategieën tot concrete koop- en verkoopsignalen. Omdat je levenslang toegang hebt, kun je deze Trading Navigator Methode overigens op je eigen tempo onder de knie krijgen. Mocht je na of tijdens dat proces vragen of behoefte aan verdieping hebben, dan heb je ook toegang tot een actieve community van waaruit regelmatig webinars worden gehouden. Zo is er besloten groep ondersteuning en e-mail ondersteuning beschikbaar en zijn er bovendien vraag-en-antwoordgesprekken met beleggingsexperts.

Trading Navigator Methode

Succesvol beleggen volgens een bewezen methode? Tijdelijk niet voor 2997 euro, maar voor 1497 euro. Inclusief de vele GRATIS bonussen!

Ontdek methode

Software

Dankzij de Trading Navigator software is het mogelijk om in 5 minuten per week de markt te analyseren. De software geeft namelijk automatisch koop- en verkoopsignalen. Dit kun je vergelijken met een navigatiesysteem dat aangeeft of je links of rechts moet. Is er volgens de Trading Navigator software een stijgende trend, dan stap je dus in de markt. Je gaat dan ‘long’. Daalt de markt, dan stap je uit en ga je dus ‘short’. Je checkt dit simpelweg 1 keer per week en kiest een van de 2 mogelijkheden. Het klinkt erg eenvoudig, maar heeft de afgelopen 24 jaar wel een gemiddeld rendement van maar liefst 20,6% per jaar opgeleverd!

Waarom de Trading Navigator Methode?

De Trading Navigator kent vele voordelen, wat het eenvoudig maakt om uit te leggen waarom je deze methode zou moeten gebruiken. De belangrijkste redenen zullen we voor de volledigheid toelichten.

Concrete stappen

Daar waar veel (online) cursussen met name informatie bevatten, werkt het bij de Trading Navigator Methode wat anders. Het blijft immers niet bij het delen van belangrijke informatie en principes. Er worden niet alleen voorbeelden gebruikt om dat alles te verduidelijken, maar tevens bevat deze training een concreet stappenplan. De Trading Navigator is naast het opdoen van kennis dus ook gericht op het boeken van resultaat.

Voor aandelen én opties

Een ander groot voordeel is dat de Trading Navigator software werkt voor zowel aandelen als opties. Bovendien maakt het niet uit of je nu op de AEX of S&P 500 belegt, met deze software kan het allemaal!

Bewezen model

Met de Trading Navigator beleg je volgens bewezen modellen. Dat biedt niet alleen meer houvast, maar vergroot tevens de kans op interessante rendementen. Sterker nog, met een bewezen model ben je in staat om je vermogen stabiel, voorspelbaar en duurzaam te laten groeien. Harm van Wijk heeft maar liefst 32 jaar kennis en ervaring opgedaan en deelt dat allemaal in zijn Trading Navigator Methode!

Ook een gemiddeld rendement van 20,6% per jaar?

Reserveer snel een plek voor deze GRATIS training om te ontdekken hoe!

Reserveer een plek

5 minuten per week

Daar waar het vaak behoorlijk wat tijd kost om met je beleggingen bezig te zijn en de markt te analyseren, is dat bij de Trading Navigator niet nodig. Met deze methode heb je zelfs genoeg aan maar 5 minuten per week. Je krijgt namelijk heldere koop- en verkoopsignalen, waardoor het direct duidelijk is of je ‘long’ of ‘short’ moet gaan.

Levenslange toegang

Wat ook een voordeel is, is dat je levenslang toegang hebt tot de Trading Navigator Methode. Dat is overigens niet beperkt tot bepaalde dagen, tijden of apparaten, maar je hebt 7 dagen per week op ieder apparaat toegang. Zo kun je de methode niet alleen op je eigen tempo onder de knie krijgen, maar je kennis indien nodig ook regelmatig verversen. Bovendien wordt de Trading Navigator cursus altijd up-to-date gehouden en dus aangepast op de laatste ontwikkelingen.

30 dagen geldteruggarantie

Je hoeft verder geen enkel risico te lopen. Je kunt de Trading Navigator cursus en software immers 30 dagen geheel risicovrij uitproberen. Ben je niet overtuigd of werkt de methode voor jou niet, dan krijg je simpelweg je geld terug.

Enorm veel bonussen

Ten slotte krijg je zo extreem veel bonussen bij aanschaf van de Trading Navigator dat het wel héél lastig is om nee te zeggen. Denk daarbij aan diverse handleidingen (1147 euro), 2 jaar alerts via Telegram (1994 euro), 500 euro transactietegoed, 2 jaar live coaching (4888 euro) en nog veel meer. De totale waarde bedraagt 15213 euro, terwijl je daar slechts 1497 euro voor betaalt!

GRATIS training van Harm van Wijk?

Nog niet helemaal overtuigd? Doe dan mee met een GRATIS training door Harm van Wijk. Hij geeft je niet alleen diverse vuistregels en tools, maar beantwoordt ook al jouw vragen!

Doe mee

Door Kilian|2023-08-25T07:19:10+00:0027 maart 2020|Strategieën|0 Reacties

Share This Story, Choose Your Platform!

FacebookXRedditLinkedInTumblrPinterestVkE-mail

Gerelateerde berichten

Trading Navigator Methode: uitgebreide uitleg & GRATIS training! (2)

Iron Condor methode

Gallery

Iron Condor methode

7 maart 2018| 1 Reactie

Trading Navigator Methode: uitgebreide uitleg & GRATIS training! (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fr. Dewey Fisher

Last Updated:

Views: 5447

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fr. Dewey Fisher

Birthday: 1993-03-26

Address: 917 Hyun Views, Rogahnmouth, KY 91013-8827

Phone: +5938540192553

Job: Administration Developer

Hobby: Embroidery, Horseback riding, Juggling, Urban exploration, Skiing, Cycling, Handball

Introduction: My name is Fr. Dewey Fisher, I am a powerful, open, faithful, combative, spotless, faithful, fair person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.