Whitening Kit - Smyle™️ (2024)

Hoe lang moet ik mijn tanden bleken?

Vaak merken mensen al verbetering na hun eerste behandeling. Het aantal benodigde behandelingen varieert, afhankelijk van je tanden. Meestal zijn 1 tot 10 behandelingen voldoende om een wittere glimlach te bereiken. Factoren die hierbij een rol spelen, zijn hoe wit je je tanden wilt hebben en hoe sterk de verkleuring was voordat de behandeling begon.

Hoe krijg ik witte tanden zonder dat het glazuur beschadigd raakt?

Een whitening behandeling van Smyle werkt op dezelfde manier als die van een tandarts. De whitening gel verwijdert doeltreffend verkleuringen, waardoor je tanden witter en mooier worden, zonder schade aan het glazuur of veranderingen eraan te veroorzaken. Het bleekproces richt zich op het verwijderen van verkleurde deeltjes, zowel op als gedeeltelijk binnen de glazuurzakken, zonder het glazuur zelf aan te tasten. Onze producten hebben een pH-waarde die gelijk is aan de natuurlijke pH-waarde van de mondholte, die ongeveer 7 is. Ter vergelijking: frisdrank heeft een pH-waarde van 2,9.

Welke bijwerkingen kunnen optreden?

Onze producten bevatten geen schadelijke stoffen voor tanden en tandvlees (en de planeet).

Kan ik mijn tanden bleken als ik vullingen, facings etc. heb?

Het is niet mogelijk om tanden te bleken met Smyle whitening gel als je kunsttanden hebt van bijvoorbeeld composiet plastic/porselein, vullingen of gebitssieraden. Deze onderdelen worden niet gebleekt omdat onze producten ontworpen zijn om glazuur te bleken.

Is het bleken permanent?

Het effect van tanden bleken is niet permanent. Na een behandeling zullen de tanden na verloop van tijd opnieuw verkleuren door het consumeren van gekleurd voedsel en drinken, veroudering en mogelijk door roken of snoepen. De resultaten blijven gedurende 6-12 weken zichtbaar, waarna je de behandeling eenvoudig kunt herhalen om het gewenste effect te behouden (aanbevolen is elke 3 maanden).

Wat bevat de gel?

De complete lijst met ingrediënten staat vermeld bij elk product.
Glycerin, Aqua, Sodium Bicarbonate, Phthalimidoperoxycaproic acid, Sodium Coco-Sulfate, Carbomer, Xylitol, Mentha Spicata Herb Oil, Sorbitol, Sodium Benzoate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Monosodium Citrate, Xanthan Gum, Punica Granatum Seed Oil, Bromelain, Papain, Anthemis Nobilis Flower Oil, C12-15 Pareth-5, Ferrous Gluconate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Limonene, Linalool

Wat veroorzaakt verkleuring?

Veranderingen in kleur kunnen verschillende oorzaken hebben. Veelvoorkomende redenen hiervoor zijn onder andere roken, het toevoegen van kleurstoffen aan voedsel en drank, het gebruik van medicijnen en noem maar op.

Ik heb nieuwe bitjes nodig, kan ik deze apart kopen?

Nee, je kunt dan het beste weer een whitening set kopen als je ze los hebt gekocht. Bij een abonnement krijg je – als je bitje kapot is – weer een nieuwe opgestuurd.

Ik heb gehoord dat je je tanden en tandvlees kunt beschadigen?

Het bleken van tanden met de producten van Smyle zal geen schade veroorzaken aan zowel de tanden als het tandvlees en ze zijn 100% veilig in gebruik.

Wat bevat een startpakket?

Onze startpakketten omvatten alle benodigdheden voor het bleken van je tanden thuis, inclusief whitening gel, aanpasbare bitjes en een gedetailleerde handleiding die je stap voor stap begeleidt.

Hoe vaak moet ik mijn tanden bleken?

We raden je aan om tijdens de behandeling je tanden dagelijks één keer te bleken. Voor een versneld resultaat kiezen sommige mensen ervoor om ‘s ochtends en ‘s avonds hun tanden te bleken. Als je tevreden bent met de witheid, stop dan met de behandeling. Je zult een geleidelijk kleurverschil opmerken, waardoor je geen risico loopt op onnatuurlijk witte tanden.

Kan ik gewoon eten en drinken na een behandeling?

Vermijd het nuttigen tot 4 uur na een behandeling van gekleurd voedsel en dranken om de optimale resultaten te bereiken.

Is het veilig om tanden te bleken?

De whitening producten van Smyle zijn volledig veilig in gebruik.

Krijg ik wittere tanden?

Ja, je krijgt witte tanden. Wij bieden dezelfde producten die tandartsen gebruiken en kunnen daarom garanderen dat je wittere tanden krijgt.

Zijn de whitening producten getest op dieren?

Nee, we testen al onze producten helemaal niet op dieren, we zijn ook Peta-approved.

Wanneer zie ik resultaat van mijn tanden bleken?

Meestal kun je na 3-4 behandelingen al een kleurverschil zien, soms al na 1 keer. Voor de beste resultaten raden we aan om de volledige behandeling te ondergaan.

Waarom zou ik kiezen voor de whitening producten van Smyle?

Het is simpel: al onze producten zijn niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu.

Wat zit er in de gel dat mijn tanden witter maakt?

Onze whitening producten bevatten tot wel 7 actieve bestanddelen die gezamenlijk zorgen voor de reiniging en verheldering van je tanden. Om de gel effectief te laten werken, dient deze eerst in de tanden door te dringen. Dit is essentieel voor een optimaal resultaat, en de unieke gel van Smyle wordt snel geabsorbeerd door het glazuur en het tandbeen. De whitening gel werkt samen met een natuurlijk enzym dat aanwezig is in speeksel, waarbij zuurstof vrijkomt die zowel het glazuur als het tandbeen witter maakt. Dit proces is vergelijkbaar met de producten die door tandartsen worden gebruikt en verkocht. De specifieke inhoud van elke gel staat vermeld onder de ingrediëntenlijst op elk product.

Whitening Kit - Smyle™️ (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gov. Deandrea McKenzie

Last Updated:

Views: 6456

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gov. Deandrea McKenzie

Birthday: 2001-01-17

Address: Suite 769 2454 Marsha Coves, Debbieton, MS 95002

Phone: +813077629322

Job: Real-Estate Executive

Hobby: Archery, Metal detecting, Kitesurfing, Genealogy, Kitesurfing, Calligraphy, Roller skating

Introduction: My name is Gov. Deandrea McKenzie, I am a spotless, clean, glamorous, sparkling, adventurous, nice, brainy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.